Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech blij met Schreuder: ‘Haalt het beste naar boven’

Hakim Ziyech is in zijn nopjes met de nieuwe trainers Erik ten Hag en Alfred Schreuder. Laatstgenoemde kende hij al uit zijn periode bij FC Twente. “Fijn dat hij er is. Hij haalt het beste in voetballers naar boven. Hij kan ze op de juiste manier triggeren."

20 januari 2018 - 12:41
UsershyraDesktopajax_dataimageseb7dd2faeb4134c30c3ac183b25c67bf_normal
In het eerste tijdperk Ziyech-Schreuder © Pro Shots

Dat de Marokkaans international goed met zijn oud-trainer op kan schieten is geen geheim, maar wat Schreuder nu precies aan voetballers bijbrengt was nog niet bekend.

In gesprek met Het Parool ligt Ziyech een tipje van de sluier op. “Hij heeft mij geleerd om schijt te hebben aan alles. Laten inzien hoe de buitenwereld reageert: heel opportunistisch.”

Als puberende jeugdspeler had Ziyech moeite met de kritische buitenwacht. “Vooral als je jong bent, voel je je snel aangevallen. Op dat gebied heeft Schreuder mij enorm geholpen." ­

"Iedereen die niet direct bij mijn elftal betrokken is, of niet tot mijn vriendenkring of familie hoort, is onbelangrijk. Dat zijn mijn kaders. Ik luister alleen naar de mensen die dicht bij me staan. De rest glijdt van me af.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >