Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Pittig potje in Utrecht: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Zondag reist Ajax af naar het knollenveld van FC Utrecht. Een fysiek zware opgave, vraagt dat om andere kwaliteiten en dus om andere spelers? Ten Hag bepaalt welke elf Ajacieden de punten uit het vuur moeten slepen, maar ook jij mag meedenken!

27 januari 2018 - 12:58
UsershyraDesktopajax_dataimages7be4dc119fe1fb1eff567edfa2d25710_normal
Hoe redt Ziyech zich op de toendra van Utrecht? © Pro Shots

Zoals gezegd, je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten. Maar zorg dat je goed op de hoogte bent.

Sinds een prima debuut in De Klassieker lijkt Nicolás Tagliafico de nieuwe vaste linksback van Ajax. Maar de rentree van Max Wöber in dezelfde wedstrijd heeft een nieuw dilemma veroorzaakt. Is Wöber klaar voor een basisplek, of moet Ten Hag afblijven van het centrale duo Frenkie de Jong – Matthijs de Ligt?

Rechts achterin heeft de trainer een extra optie tot zijn beschikking. De Deen Rasmus Kristensen kwam over van FC Mydtjylland en behoort mogelijk al tot de selectie van zondag. Zodoende is hij ook in de app toegevoegd aan het bestand van spelers.

Wees een ware laptoptrainer en slinger jouw basiself de voetbalwereld in. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of andere Ajacieden hetzelfde vinden als jij!

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >