Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

VDBeek over contractverlenging: ‘Een hele mooie dag’

Het regent inmiddels handtekeningen in de Johan Cruijff Arena en ook Donny van de Beek mocht maandag zijn krabbel zetten onder een nieuw contract tot medio 2022.

16 januari 2018 - 08:19
UsershyraDesktopajax_dataimagesae27baedf1f559bda7a8ace2e2c5e7ce_normal
'Het maakt niet uit hoe, maar het gaat gebeuren,' aldus VDBeek over de schaal. © Ajax Images

“Dit voelt heel goed ja,” glundert Van de Beek in gesprek met Ajax TV. “Ik ben er hartstikke blij mee. Dit is een hele mooie dag en de juiste keuze. Ik kan nog stappen maken en ik denk dat we bij Ajax iets moois kunnen neerzetten. Daar hoop ik onderdeel van te zijn.”

De middenvelder doelt hiermee ook op de contractverlengingen van zijn maatjes Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. “Absoluut. Dat leeft wel. Daar heb ik met hun ook over gesproken. We willen een goede kern vormen. We zijn allemaal getalenteerd en het lijkt me fantastisch om met Ajax successen te halen.”

En precies daarmee wil Van de Beek nog dit seizoen starten. “Er telt nog maar een ding en dat is kampioen worden. Dat ben ik nog niet geworden met Ajax 1 en dat is momenteel mijn grootste doel. Het maakt niet uit hoe, maar het gaat gebeuren,” is de Ajacied klip en klaar over de inhaalrace op PSV.

Dat hoge doel had Van de Beek al als jeugdspeler. “Dit is alweer mijn tiende seizoen in Amsterdam geloof ik, dus dat is een hele tijd. Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad. Als klein jongetje had ik een doel en dat was Ajax 1 halen. Dat is nu gelukt en nu wil ik kampioen worden ook.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >