Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van de Beek verlengt contract tot zomer 2022

Ajax en Donny van de Beek hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2020. De nieuwe verbintenis gaat per direct in en heeft vanaf nu nog een looptijd van 4,5 jaar, tot en met 30 juni 2022.

15 januari 2018 - 17:00
UsershyraDesktopajax_dataimages4c17c99ecedfcbb0749c6455ab920e9b_normal
VDBeek is een kind van de club en die houden we er graag langer bij! © Ajax Images

Basisspeler Van de Beek is blij met zijn contractverlenging: "Ik voel heel veel vertrouwen van de club en denk dat ik hier nog stappen kan maken. Ajax kan de komende jaren iets moois neerzetten en daar wil ik heel graag deel van uitmaken."

Als kleine D-pupil kwam Van de Beek in de jeugdopleiding van Ajax terecht om in 2015 zijn debuut voor Jong Ajax te maken in de Jupiler League. Na dat seizoen werd hij door Ajax verkozen tot Talent van de Toekomst. Zijn debuut in het eerste maakte hij in datzelfde kalenderjaar onder Frank de Boer. Tijdens de uitwedstrijd bij Celtic bracht De Boer hem als invaller tussen de lijnen. Kortom, best een fijn duel om je debuut voor Ajax 1 te maken.

Een paar dagen later debuteerde hij in de eredivisie tegen PEC Zwolle. Zijn eerste Ajaxtreffer kopte hij in december 2015 tegen de touwen, tijdens het thuisduel met Molde FK. Van de Beek is een kind van de club en we houden hem er graag zo lang mogelijk bij.

Tot nu toe speelde de in Nijkerkerveen woonachtige middenvelder 65 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax en maakte daarin 9 treffers. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >