Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitfans kunnen auto vervolg seizoen parkeren bij Borchland

Goed nieuws voor Ajacieden die rond uitwedstrijden graag hun auto bij de Johan Cruijff Arena willen parkeren. Dat wordt weer mogelijk. En nog gratis ook! Ajax en Borchland, de evenementenlocatie naast De Toekomst, hebben afspraken gemaakt over het parkeren voor uitsupporters.

25 januari 2018 - 15:46
UsershyraDesktopajax_dataimages56cc5dc759ff5d786ced56161840e880_normal
Er is nu een prima alternatief voor parkeren op P-Noord. © De Brouwer

Zoals je ongetwijfeld weet, was P-Noord de laatste wedstrijden voor de winterstop niet meer beschikbaar als parkeerterrein. De gemeente Amsterdam gedoogde niet langer dat uitfans gebruik maakten van dit parkeerterrein.

Er moest dus een oplossing worden gezocht. Die is nu gevonden! Ajax neemt de kosten voor het parkeren bij Borchland voor zijn rekening. Als er sprake is van een verplichte buscombi, is het mogelijk om je auto te parkeren op Borchland. Prima zaak! Het verzoek is uiteraard hier geen afval te laten zwerven.

Jullie auto’s zijn zondag dus van harte welkom bij Borchland, maar als Ajax uit tegen Roda JC of PEC Zwolle speelt – bij beide duels geldt een autocombi – dan is de strook asfalt van Borchland niet beschikbaar. Desondanks is dit een prima oplossing!

Het is weliswaar iets verder lopen dan het bruggetje oversteken bij P-Noord, maar het feit dat we gratis kunnen parkeren, maakt dat dubbel en dwars goed! Dit is toch stukken beter dan de auto nog veel verder weg parkeren of geld in de automaat moeten gooien.

De afspraken gelden vooralsnog tot het einde van het seizoen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >