Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag wil tegenstanders niet wijzer maken

Ajax werkt in Portugal toe naar de start van de tweede seizoenshelft. Deze week staan zeven trainingen en twee oefenduels op het programma. Ten Hag is tevreden over wat hij tot dusver ziet.

09 januari 2018 - 10:53
UsershyraDesktopajax_dataimagesfaf174b7574afcf891b83738e0d14fec_normal
Ten Hag ziet gedrevenheid bij zijn spelers en dat bevalt hem prima. © Ajax Images

“Ik zie dezelfde gedrevenheid bij de spelers als afgelopen zondag. Dat bevalt mij prima,” zegt de trainer daarover bij het eigen clubkanaal.

De coaches geven hun ogen dan ook goed de kost. “De ambitie bij de groep is goed. Er zit kwaliteit in de trainingen, maar ik zie ook veel verbeterpunten. Dat is ook logisch in deze fase,” doelt Ten Hag op de vakantieperiode die de spelers achter de rug hebben.

De selectie kan in ieder geval vol aan de bak, zoveel is zeker, want Ten Hag is niet snel tevreden. “Goed is voor mij niet goed genoeg. Het moet altijd beter. Het is zaak om als staf en spelers snel een team te worden en voort te borduren op weg omhoog die al is ingezet.”

Ten Hag heeft het daarbij veelvuldig over het leggen van accenten, al laat de trainer weinig los over welke dat precies zijn. “Nee, daar zeg ik niks over. Ik ga de tegenstanders niet wijzer maken, dan ze al zijn.”

Komende zaterdag speelt Ajax twee oefenduels. Om 13.00 uur staat het duel met Lyngby BK gepland. Drie uur later speelt Ajax tegen MSV Duisburg. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >