Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

'Kristensen is een jongen met een missie om te slagen'

Dinsdag meldde Ajax de komst van de Deense rechtsback Rasmus Kristensen. De verdediger sluit niet aan bij Jong Ajax, maar mag bij de a-selectie direct de concurrentie aan met Joël Veltman.

24 januari 2018 - 14:04
UsershyraDesktopajax_dataimages0d32410d12faf8f35e1225b6425e2d90_normal
Kristensen is dolbij met zijn overgang naar Amsterdam. © Ajax Images

Het aantrekken van Kristensen kan bij veel mensen rekenen op goedkeuring, maar wij denken dat Manuel Orejuela en Deyovaisio Zeefuik er andere gedachten bij hebben. Vooral de Colombiaan zal met vertwijfeling hebben gekeken naar de handtekening die door de nieuwe aanwinst werd gezet.

Ten Hag stelt bij Ajax TV dat zijn nieuwe pupil een echte karakterjongen is. “Het is een fysiek sterke speler met een goede kop en een drive naar voren. Hij toont veel aanvallende impulsen. Je ziet aan die jongen dat hij een missie heeft om te slagen.”

De speler zelf beaamt de woorden van zijn nieuwe trainer. “Ik speel met veel kracht en energie ben aanvallend sterk. Ik breng mijn passie graag over op het team. Verdedigend kan ik nog wel wat leren, net zoals ik aan de bal nog stappen kan maken.”

Bij Ajax treft Kristensen met Kasper Dolberg en Lasse Schöne twee landgenoten. “Een grote droom komt uit,” glimt de speler. “De sfeer zoals bij Ajax - Feyenoord. Dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik ben sowieso onder de indruk van het stadion, zelfs als het leeg is.” 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >