Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag trommelt Ajaxselectie dag eerder op dan gepland

De Ajaxspelers zijn over de wereld verspreid en genieten van de vrije dagen die een winterstop geeft. Aanvankelijk moest de selectie zich pas maandag melden voor het trainingskamp in Portugal, maar Ten Hag wil de ploeg zondag al bijeen hebben.

04 januari 2018 - 09:11
UsershyraDesktopajax_dataimagesdca461dee747168ca1e378c9dda3172e_normal
Ten Hag wil de ploeg zondag al bijeen hebben om kennis te maken. © Pro Shots

We zien vakantieplaatjes en -filmpjes van de spelers rond gaan op internet. Ze lijken zich allemaal prima te vermaken en dat is goed om te zien. Wel wordt van de mannen verwacht dat zij zich zondag 7 januari al melden bij de club.

Ten Hag wil namelijk vast kennismaken met zijn spelers en al een keer met ze op het trainingsveld hebben gestaan. Als staf en spelers maandag in het vliegtuig stappen richting Portugal, hoeven ze zich niet meer aan elkaar voor te stellen.

Onder de Portugese zon moet Ten Hag zijn team voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Met Feyenoord-thuis en FC-Utrecht-uit begint de inhaalrace in ieder geval lekker.

De nieuwe linksback Nicolas Tagliafico reist in ieder geval met de ploeg mee en is direct inzetbaar. Assistent-trainer Alfred Schreuder zou ook van de partij moeten zijn, al is zijn overgang nog niet in kannen en kruiken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >