Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Smeekbede manager krijgt Younes alsnog naar Napoli

We merkten het van de week al op. Als we het hebben over 'kampen', dan weet je dat een transfer nadert. En inderdaad, Amin Younes heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax gespeeld, zo lijkt het. De Duitser staat op het punt naar Napoli te verkassen.

25 januari 2018 - 09:36
UsershyraDesktopajax_dataimages5c2e9aa663bd475efb53d6a679cb15f2_normal
Younes staat op het punt om naar de Serie A te vertrekken. © Pro Shots

We wisten al dat Swansea City een bod van 10 miljoen euro op Younes had uitgebracht, maar dat hij liever niet naar Wales trok. Als je kunt kiezen tussen Swansea en Napoli, dan weten wij het ook wel. Maar dan moeten de clubs het wel eens worden.

Een akkoord is aanstaande, ook al wil Napoli niet zo ver gaan. Dit meldt De Telegraaf. Het komt alles bij elkaar neer op een directe som van 5 miljoen euro, die via bonussen kan oplopen naar bijna 8 miljoen euro. En dan deelt Ajax nog mee als Younes op zijn tijd door Napoli wordt verkocht.

Overmars wilde in eerste instantie niet nadenken over dit aanbod van Napoli, maar toen kwam de zaakwaarnemer van de 24-jarige Younes in actie. “Marc, Amin is een Ferrari die stilstaat. Hij moet uit de garage,” meldde Nicola Innocentin volgens de wakkere krant. Toen ging Overmars overstag.

Younes hoopt bij Napoli een plekje af te dwingen in de WK- selectie van Duitsland. Een voorwaarde lijkt dat hij aan spelen toe moet komen. Of dat gaat lukken bij de lijstaanvoerder van de Serie A?

Moeilijk te zeggen, Ferrari Younes heeft genoeg concurrentie van de diverse Porsches en Lamborghini's.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >