Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schrijf je in voor het Ajax Life Fifa-toernooi!

Onze vaste volgers weten dat we voor leden van Ajax Jonge Schare al driemaal een Fifa-toernooi hebben georganiseerd. Wat blijkt: volwassen Ajax Life-leden hebben hier ook behoefte aan!

19 januari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagescf49413996a28a9f834a026103de9db5_normal
Schrijf je in en toon je kunsten met Fifa op de Playstation! © Ajax Life

Computerspellen zijn al lang niet meer alleen voor kinderen of tieners, volwassenen mogen ook graag een potje voetbal spelen op de spelcomputer. Precies om die reden organiseren we op zondag 18 februari van 11.30 uur tot 16.00 uur een Fifa-toernooi op sportpark De Toekomst voor onze volwassen leden!

Na afloop van het toernooi hebben we natuurlijk een echte prijsuitreiking en uiteraard zenden we PEC Zwolle - Ajax uit op de schermen.

Kosten? Die zijn er niet! Als lid van de supportersvereniging doe je gratis mee. We hebben plek voor in totaal 64 deelnemers. Dus schrijf je rap in en laat zien welke snelle combinaties jij uit je PS4-controller perst.

Wij zorgen ervoor dat alle 64 deelnemers lekker kunnen lunchen. Is je honger daarna nog niet gestild of krijg je dorst, dan zijn verdere consumpties voor eigen rekening. Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te nemen.

Als er een toeschouwer met je meekomt om je aan te moedigen, kunnen zij voor 10 euro gebruik maken van het lunchbuffet. Het zou fijn zijn als je je hiervoor aanmeldt, dat kan via organisatie@svajax.nl. Doe dit even voor vrijdag 16 februari 12.00 uur!

Kleine huishoudelijke mededeling nog: als je niet komt opdagen brengen we 10 euro in rekening. We hebben slechts plek voor 64 deelnemers en we zien het liefst ook al deze plekken gevuld!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >