Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Reactie SV Ajax op artikel NRC over Nouri

Vrijdag publiceerde NRC een stuk, waarin onder meer staat dat de familie van Abdelhak Nouri een letselschadeadvocaat in de hand heeft genomen. Het artikel maakt veel reacties los. De krant rept over een juridisch steekspel tussen club en familie.

06 januari 2018 - 08:40
UsershyraDesktopajax_dataimages90b8867eba834417a9b0a02ad7172da5_normal
Iedereen heeft vragen, de familie voorop. © Pro Shots

Ook wij hebben het stuk in NRC gelezen en zien dat het artikel logischerwijs best veel stof doet opwaaien. Vooropgesteld: ook wij vinden het goed dat er gedegen onderzoek wordt gedaan naar alle gebeurtenissen. Dat moet ook. Het is echter ook belangrijk om daarvan de resultaten af te wachten, voordat er conclusies worden getrokken.

Wij zien dat er inmiddels met veel vingers wordt gewezen. Het lijkt ons allemaal echt te vroeg. De gebeurtenissen zijn voor de direct betrokkenen al pijnlijk genoeg. Als er zaken niet goed zijn gegaan, dan is het belangrijk dat die boven tafel komen en wij hopen dat alle direct betrokkenen die resultaten in alle openheid met elkaar delen.

Het blijft een ongelooflijk ellendige en verdrietige gebeurtenis die niet valt terug te draaien. Iedereen heeft vragen, de familie voorop. Het is terecht dat er antwoorden op die vragen moeten komen, maar tot die er zijn is het zaak voorzichtig te zijn met het trekken van conclusies, ook na het lezen van het stuk in NRC.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >