Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overmars: 'Wij zijn blij met beslissing Younes'

Amin Younes sluit vrijdag weer aan bij de a-selectie van Ajax en ziet wegens persoonlijke omstandigheden af van een directe transfer naar Napoli. Dat laat Ajax vanavond weten.

31 januari 2018 - 18:51
UsershyraDesktopajax_dataimages231fdd581e93923ad532b3f5637809e9_normal
Gaan we nog plezier hebben van Younes dit jaar? Het is even afwachten. © Pro Shots

De kleine Duitser is inmiddels alweer in Amsterdam en sprak ook al met Marc Overmars en Erik ten Hag. Het trio heeft het vertrouwen in elkaar uitgesproken, zo staat in de persverklaring te lezen.

Daarmee blijft Younes in ieder geval tot het einde van dit seizoen in Amsterdam. In Ajax’ verklaring staat verder niets te lezen over wat er na dit seizoen gebeurt. Gaat Younes dan alsnog naar de koploper in Italië en hoe zit het met de afgesproken transfersom?

Of licht Ajax de optie in het contract van Younes, zodat de aanvaller nog een jaar langer vastligt in de Arena en zodoende niet gratis de deur uitloopt?

We horen het allemaal vast nog. Overmars: “Amin vond het uiteindelijk voor zichzelf beter om bij Ajax te blijven en van ons hoefde hij bovendien niet weg. Wij kunnen hem goed gebruiken en zijn dan ook blij met deze beslissing. Het streven is alle posities dubbel bezet te hebben. Dat is nu het geval en daarom kan ik mij vinden in deze wending.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >