Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oud-Ajacied Enoh moet Willem II in de eredivisie houden

Vorig jaar troffen we Eyong Enoh nog in de Johan Cruijff Arena, toen hij met zijn toenmalige club Standard Luik langs kwam. Mogelijk zien we de Kameroener dit jaar vaker aan het werk, nu hij is neergestreken bij Willem II in Tilburg. Hij tekent er tot het einde van het seizoen.

31 januari 2018 - 14:13

Enoh zat al sinds de zomer zonder club en dinsdag wandelde de ex-Ajacied zomaar het trainingsveld op bij Willem II. De Tilburgse club bevestigde dat de Afrikaan meetrainde en wilde hem eerst eens aan het werk zien alvorens knopen door te hakken.

Kennelijk overtuigde Enoh tijdens de oefensessie dusdanig dat de tricolores hem nu daadwerkelijk inlijven. De huidige nummer veertien van de eredivisie kan in de strijd tegen degradatie wel wat slagkracht gebruiken. En laten we wel wezen, dan ben je bij Enoh op zich wel aan het juiste adres.

Van Godenzoon, naar Superkruik. Het kan allemaal zomaar gebeuren.

Enoh kwam in 2008 bij Ajax terecht en toen hij in 2013 vertrok had de mannetjesputter 149 officiële duels achter zijn naam staan als Ajacied. Na huurperiodes bij Fulham en Antalyaspor deed hij in 2014 echt de deur achter zich dicht in de Arena.

De afgelopen drie seizoenen bikkelde hij voor Standard Luik en zodoende troffen we hem afgelopen seizoen in de Europa League. Bij de uitwedstrijd in België kon Enoh rekenen op een warm onthaal door de Ajaxsupporters in het uitvak van het Stade Maurice Dufrasne.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >