Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Opstelling: de klassieker! Ten Hags elf, wat denk je zelf?

Wat er tijdens een winterstop ook allemaal verandert, uiteindelijk staan er in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar elf spelers aan de aftrap. We beginnen dit keer ook nog eens met Ajax - Feyenoord. Maar met welke elf? Dat bepaalt Erik ten Hag, maar wij zijn ook benieuwd naar jouw idee!

20 januari 2018 - 15:03
UsershyraDesktopajax_dataimages9db0ed3466de08d9cf99782292ab53ca_normal
Kluivert verkozen boven Younes? Die durven we wel aan. © Pro Shots

Als gevolg van het ontslag van Marcel Keizer kunnen we natuurlijk niet meer aankomen met 'wijzer dan Keizer', vandaar dat we de winterstop hebben benut om onze app te updaten. Als je nog een foto van Keizer tegenkomt, moet je even de update downloaden. Dan is het weer voor elkaar!

Naast de metamorfose richting Ten Hag hebben we ook Nicolás Tagliafico als optie toegevoegd aan de selectie, zodat je de linksback gelijk in je ideale opstelling kunt plaatsen. De grote vraag is of er verder nog dingen veranderen of dat alles bij het oude blijft.

Zoals gezegd, je kunt jouw ideale opstelling maken in onze app. Als je 'm nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je 'm wel al hebt, is een update wellicht noodzakelijk. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je daarna poppetjes op de juiste plek zetten.

Als je de app opent op de wedstrijddag, is het al helemaal duidelijk. Als je je opstelling ook nog eens verstuurt via social media kun je mooi checken of meerdere Ajacieden hetzelfde spoor volgen als jij!

Oh ja, de nieuwe hashtag is #tenhagself!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >