Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Om te delen: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

De trainerswissel kwam in december een beetje onverwacht. Voor ons ook, maar we zijn er weer helemaal klaar voor! ‘Ben je wijzer dan Keizer?’ is in onze Ajax Life app vervangen door ‘Ten Hags elf. Wat denk je zelf?’

11 januari 2018 - 15:14
UsershyraDesktopajax_dataimages8a0c3d6a86401e4d10b7e46ff65c60a9_normal
Wissels, dat is altijd voer voor discussie. © Pro Shots

In onze app kon je vanaf de start van dit seizoen makkelijk je favoriete opstelling maken - en de afbeelding delen via social media. Toen nog onder de titel: Ben je wijzer dan Keizer? 

Ajax gaat komende zaterdag nog oefenen tegen Lyngby BK en later op de middag tegen MSV Duisburg. De week daarna wordt het bloedserieus, thuis tegen Feyenoord! Als supporter kun je dan een eigen warming-up doen met ‘Ten Hags elf, wat denk je zelf?’

Maak en deel je eigen opstelling in onze app door in het menu op ‘De tribune’ te klikken en daarna in de lijst met wedstrijden het eerstvolgende duel te kiezen. Vervolgens is het een kwestie van de poppetjes op de juiste plek zetten. Delen met je maten met #tenhagself en klaar is Kees!

De update van onze app moet je even toestaan in Play of in de App Store. Enjoy!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >