Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AKC: Nieuwe Ajaciedjes deze week op de deurmat!

Goed nieuws voor leden van de Ajax Kids Club! De nieuwe Ajaciedjes valt deze vrijdag bij jullie op de deurmat!

15 januari 2018 - 12:40
UsershyraDesktopajax_dataimages06ae27377ee89c0a8182aaab1e9b85da_normal

Trouwe lezertjes voelen gelijk dat de Ajaciedjes iets dikker is dan normaal en dat heeft een reden. In het nieuwe blad zit namelijk een hele toffe uitvouwposter van David Neres! Je kunt de poster ook omdraaien, want aan de andere kant vind je ook een te gekke plaat. Welke? Dat zie je vanzelf!

En verder?

Prijswinnaar Dante Simons ging op bezoek bij Frenkie de Jong voor een tof gesprek. Ook deden jullie massaal mee aan onze slaapkamerprijsvraag. Wat een enorme berg geweldige foto's kreeg Lukcy toegestuurd! In de nieuwe Ajaciedjes vind je er alles over. 

Ook stelt Lucky onze nieuwe trainer Erik ten Hag aan jullie voor en leert Justin Kluivert je een mooie straattruc. Verder zijn er weer veel puzzels te maken en prijzen te winnen!

Alvast heel veel leesplezier!

Ben jij geen lid, maar je wilt Ajaciedjes wel graag ontvangen? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >