Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad weet wat er speelt, maar zit in wachtkamer

Ajax heeft het vizier gericht op Zakaria Labyad. Dat weet Ajax, dat weet Labyad, dat weten we allemaal. Het nieuwtje is er een week later wel vanaf. Maar komt het ook daadwerkelijk tot een winterse transfer? Dat is afwachten.

19 januari 2018 - 11:05
UsershyraDesktopajax_dataimages67640f3f88cce6523f5f11d1f5f9b7c6_normal
Labyad kent alvast de weg naar het doel in de Arena. © Pro Shots

Labyad verklapte op de passagiersstoel van de auto van Andy van der Meyde min of meer dat een transfer naar de Nederlandse top aanstaande is. Als je bedenkt wat er niet veel later allemaal in gang werd gezet – Erik ten Hag naar Ajax – dan weet je dat er sprake was van enige voorkennis.

Ten Hag is gecharmeerd van Labyad, die Ajax dit seizoen in de Johan Cruijff Arena nog flink pijn deed. De nieuwe trainer zou de middenvelder graag spoedig begroeten, maar het is en blijft stil. Behalve wat opmerkingen in de trant van ‘absolute hoofdprijs’.

“Ik weet persoonlijk dat er interesse is, van clubs in Nederland maar ook vanuit het buitenland. Er zijn meerdere clubs, meer kapers op de kust met concrete interesse,” aldus Labyad tegenover RTV Utrecht.

“Als het zo ver komt, moet ik nadenken wat voor mij het beste is. Nog een halfjaartje bij Utrecht blijven of een stap hogerop maken? Maar als Utrecht en Ajax niets naar buiten brengen, zal er niets concreet zijn.”

Labyad zegt niet afgeleid te worden door alle geruchten omtrent zijn voetbaltoekomst. “Ik kreeg het een beetje door toen ik in Spanje zat, maar we speelden een goed oefenduel met Anderlecht en ik kan zaken goed gescheiden houden. Hoofdzaak is nu om van AZ te winnen.”

We wachten het allemaal dus maar even af, net als Labyad!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >