Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad schat kans dat hij bij Utrecht blijft op 99 procent

Ajax heeft dan misschien niets te melden, Zakaria Labyad heeft wel een nieuwtje. De middenvelder verwacht niet dat de wedstrijd van zondag zijn laatste in het shirt van FC Utrecht wordt. Sterker nog, hij schat de kans op 99 procent dat hij er het seizoen afmaakt.

26 januari 2018 - 14:05
UsershyraDesktopajax_dataimages570f99cd8fea48ec5fd3302840fe3414_normal
Labyad speelt tegen Ajax en voorlopig niet met Ajax. © Pro Shots

Sinds Labyad bij Andy van der Meyde in de auto stapte, wachten we met smart op een bericht over zijn transfer naar de Nederlandse top. De ontwikkelingen rondom Erik ten Hag waren een prima aanwijzing en inderdaad is er interesse van Ajax, maar komt het ervan?

Het lijkt er niet op. Utrecht zit er niet direct op te wachten om na Ten Hag ook Labyad aan Ajax te verkopen, tenzij de hoofdprijs wordt geboden. Het bieden van de hoofdprijs ziet Ajax dan weer niet zo zitten en daar heb je een impasse te pakken.

“Ik kan zeggen dat ik bij FC Utrecht blijf, die kans is 99 procent,” stelt Labyad tegenover Omnisport. “Ik heb mijn ambities uitgesproken en de afgelopen dagen veel nagedacht, maar de kans is 99 procent dat ik blijf.”

Labyad stelt dat hij de mensen van de club iets wil teruggeven. “Ik heb de kans gekregen om bij Utrecht te voetballen en wil ook iets terugdoen voor de supporters die me altijd steunden en gek op me zijn.”

Terwijl Labayad in Utrecht verkondigde dat hij blijft, vertelde Ten Hag geen nieuws te hebben over een eventuele transfer. Dat ligt dus in lijn met elkaar. “Als er niets aan de hand is, hebben we ook niets te melden.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >