Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad moet directe versterking in Amsterdam worden

Marc Overmars liet eerder deze week al doorschemeren dat er misschien nog iets gebeurt op de transfermarkt, maar dan met het oog op volgend jaar. Toch weet Voetbal International dat Ajax bezig is om Zakaria Labyad per direct naar Amsterdam te halen.

12 januari 2018 - 18:56

Het kan dus zomaar zijn dat Ten Hag alweer deze maand wordt herenigd met zijn speler van FC Utrecht, zo lezen wij op de website van Voetbal International.

Opvallend is dat Labyad (24) kort geleden nog bij voormalig Ajacied Andy van der Meyde in de auto zat. Toen al liet de voetballer doorschemeren dat er een transfer op handen was naar een club uit de traditionele top drie. Oftewel Ajax, PSV of Feyenoord. Wist Labyad toen al dat Ajax zou komen? Afijn, concludeer het zelf als je het filmpje bij Andy in de auto terugkijkt. 

"Er gaat misschien wel wat gebeuren, maar ik kan nog niks verklappen," stelde Labyad tegenover Van der Meyde. Over de huidige Ajaxcoach was Labyad vol lof: "Ten Hag is een vakman. Hij is een meester om spelers te begrijpen en beter te maken." 

De aanvaller is aan zijn tweede seizoen bezig in Galgenwaard en heeft een contract tot 2020. De technicus speelde eerder voor PSV, Sporting Lissabon, Vitesse en Fulham. Hoewel Labyad even in een flinke dip zat, leefde hij onder de vleugels van Ten Hag helemaal op in de Domstad.

"Zakaria Labyad is een speler die minimaal in de top drie van Nederland hoort te spelen," verklapte Ten Hag vrijdag al tegenover het meegereisde journaille in Portugal. Van die top drie lijkt het dus Ajax te worden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >