Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie: Ajax - Feyenoord [UITVERKOCHT]

Op zondag 21 januari hervat Ajax in de eigen Johan Cruijff Arena de eredivisie tegen, jawel, Feyenoord. Jij kunt met onze Laatste Kaarten Actie voor slechts 25 euro bij de enige echte klassieker zijn!

12 januari 2018 - 10:00
UsershyraDesktopajax_dataimagesa4e44d83be143cf76202813bea65bbfa_normal
Wie herinnert zich die vrije trap van Lasse Schöne nou niet? Wij wel! © De Brouwer

We hoeven niemand te vertellen dat Ajax al flinke schade heeft opgelopen in de kampioensstrijd en dat het duel tegen de Rotterdammers van groot belang is. Alleen winst telt, dus jouw steun kan misschien net dat laatste zetje geven.

We vermoeden dat deze laatste kaarten actie snel uitverkoopt, dus kom snel in actie!

In een uitverkocht huis wordt het ongetwijfeld ongemeen spannend. Vorig jaar eindigde het duel in de Arena in 2-1. Jullie herinneren je vast die heerlijke vrije trap van Lasse Schöne nog, die al na een minuut in het net lag. Het stadion ontplofte.

Het was David Neres die de tweede Ajaxtreffer voor zijn rekening nam en zodoende bleven de drie punten in Amsterdam. Hopelijk lukt de ploeg van Erik ten Hag dat nu weer, want verliezen of gelijk spelen is eigenlijk geen optie.

Leden van Ajax Jonge Schare kunnen voor een prima bedrag in het stadion checken of het de Ajacieden lukt om de druk er bij koploper PSV vol op te houden. Als AJS-lid krijg je bij ons 50 procent korting. Een kaartje voor 25 euro, dat is goed te doen, toch?  

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben dertig kaarten in de aanbieding. De wedstrijd wordt dus zondag 21 januari gespeeld en de aftrap is om 14.30 uur.

DE LAATSTE KAARTEN ACTIE VOOR FEYENOORD-THUIS IS UITVERKOCHT

De verkoop gaat via onze webshop. Als je daar nog niet eerder iets hebt gekocht, moet je je eerst even registreren. Dat kan via deze link.

Omdat kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >