Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Roda JC-uit

Maken we er een weekeindje van? Negen van de tien keer was dat de grote vraag in aanloop naar het uitduel met Roda JC. Dit keer is alles anders. De vraag is vooral: als je straks eenmaal een kaartje in bezit hebt, hoe kom je dan na de wedstrijd terug naar huis?

18 januari 2018 - 14:48
UsershyraDesktopajax_dataimagesc736440abb8c0bebf5e0876f9a6e44b7_normal
Roda-uit wordt voor het uitvak een helse toer. © De Brouwer

De kaartverkoop voor Roda-uit staat op het punt van beginnen. Uitkaarthouders met een plusje op hun uitkaart, kunnen zaterdag namelijk een kaartje kopen. Een kaartje kost 24,81 en er zijn in totaal 1000 stuks beschikbaar.

Maar waarom we ons nu zo druk maken om de terugweg? Roda - Ajax wordt dit seizoen op een woensdag gespeeld, 7 februari om precies te zijn. De aftrap is ook nog eens om 20.45 uur, dus we zijn pas laat klaar. En het is ver van huis.

Roda-uit is sowieso wel een dingetje, maar nu staat-ie dus woensdagavond op het programma. We zijn benieuwd of de 1000 kaartjes binnen de kortste keren uitverkocht zijn, of dat ook leden van SV Ajax met een uitkaart aan de beurt komen. Dit kan een van de weinige kansen zijn op het bezoeken van een uitwedstrijd.

Als leden van SV Ajax over twee weken inderdaad aan de beurt komen, maken we daar op zeker bijtijds lawaai over. Daar kunnen jullie van op aan. Eerst maar eens zien hoe hard het gaat als de andere groepen aan de beurt zijn.

Voor de volledigheid: er is sprake van een verplichte autocombi, maar niet iedereen kan met de auto. Dit alles vanwege de beperkte parkeercapaciteit bij het Parkstad Limburg Stadion. De eerste 235 auto's die worden gedeeld door tenminste drie Ajacieden, mogen doorrijden.

Ben je auto nummer 236 of rijd je slechts met z'n tweetjes naar Limburg, dan moet je in de buurt van Kerkrade in de bus stappen voor het afleggen van het laatste stukje. Na afloop rijdt diezelfde bus je weer terug naar je geparkeerde auto voor het grootste deel van de rit naar huis.

Overigens zetten wij opnieuw van die handige SV Ajax-bussen in. Deze bussen vertrekken vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere en Den Bosch. Als je voor alternatief vervoer kiest, scheelt dat in ieder geval een boel zorgen. Inschrijven kan binnenkort!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >