Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PEC Zwolle-uit

De belangrijke uitwedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op. Nog voordat het uitvak in Utrecht wordt verwacht, is het voor de eerste groep alweer mogelijk om kaartjes te kopen voor het bezoek aan PEC Zwolle. Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar.

25 januari 2018 - 16:49
UsershyraDesktopajax_dataimagesc575e462b69a5b369a871a24ee9bff23_normal
Grote kans dat PEC-uit spannender wordt dan vorig seizoen. © De Brouwer

PEC-uit lijkt dit seizoen helemaal geen gemakkelijk klusje te worden. De ploeg van John van ’t Schip draait prima en blijkt vooral in eigen huis moeilijk te verslaan. Daar ligt dus een mooie taak voor Erik ten Hag, die moet zorgen voor een overwinning.

Zoals gezegd kunnen 500 Ajacieden ter plekke controleren of het Ajax lukt te winnen. Het duel met PEC wordt zondag 18 februari gespeeld en de aftrap in het MAC³PARK stadion is pas laat, om 16.45 uur om precies te zijn.

Er is sprake van een verplichte autocombi richting Zwolle. Het komt er simpel gezegd op neer om via een verplicht laatste stukje van de route naar het uitvak te rijden. Dit maakt PEC-uit altijd een plezierig potje om te bezoeken, omdat er weinig gedoe bij komt kijken!

De kaartverkoop start zaterdag voor uitkaarthouders met een plusje op hun uitkaart, de loterij vindt 3 februari plaats, om klokslag 10.00 uur. Er zijn dan waarschijnlijk niet veel kaartjes meer beschikbaar, dus zorg dat je klaar zit. Een kaartje kost 26,31 euro.

Als je liever niet met de auto naar Zwolle gaat, kun je er altijd nog voor kiezen om in een van de SV Ajax-bussen te stappen. Er rijdt een bus vanaf de Amsterdamse Middenweg en andere opties zijn opstappen in Almere, Den Bosch of Leiden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >