Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Utrecht-uit

Naar uitwedstrijden gaan is tof, maar er zijn altijd uitduels die er uitspringen. Het bezoek aan FC Utrecht is zo’n potje. De informatie over de kaartverkoop voor het competitieduel is beschikbaar en we hebben goed nieuws!

02 januari 2018 - 10:48
UsershyraDesktopajax_dataimagesc4e0cf3945b4b7adcf984ba8e62a606f_normal
Een vol uitvak in Utrecht is altijd een fijn gezicht! © Pro Shots

Laten we eens positief beginnen: voor het duel in de Galgenwaard zijn dit keer 1000 kaartjes beschikbaar voor Ajacieden. Dat zijn er dus 250 meer dan vorig seizoen! Dat is uitstekend nieuws, want zoals we weten kan Ajax doorgaans alle steun gebruiken in Utrecht.

De verhoging van het aantal kaartjes kun je gerust zien als een beloning van goed gedrag van de Ajacieden die vorig jaar het uitvak bevolkten. Tijdens vooroverleggen tussen beide supportersverenigingen, clubs, KNVB en gemeenten is besloten het aantal kaarten, mede om die reden, te verhogen.

Een kaartje kost 30,74 euro en er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena.

Anders kun je altijd nog inzetten op alternatief busvervoer, dat wordt georganiseerd door de Supportersvereniging Ajax. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg en vanuit Almere, Den Bosch en Leiden. We komen daar nog bij je op terug.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >