Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen prima optie voor Roda JC-uit!

Wie heeft dit nu weer verzonnen? Roda JC - Ajax wordt op een woensdag gespeeld en de aftrap is ook nog eens om 20.45 uur. Het wordt dus een latertje. Als jij geen zin hebt om rond die tijd nog zelf te rijden, is een stoel reserveren in een SV Ajax-bus een goed idee!

27 januari 2018 - 08:52
UsershyraDesktopajax_dataimages80b6a43dd078a4e5a4bef8093863d368_normal
Hopelijk zit Ajax in Kerkrade nog volop in de titelrace! © Pro Shots

Er geldt 7 februari voor Roda-uit een verplichte autocombi en je kunt weliswaar naar het stadion rijden als je je auto met minstens drie Ajacieden deelt, maar dan nog is er waarschijnlijk niet genoeg parkeerruimte voor iedereen.

Als je geen zin hebt in gedoe, reserveer dan een stoel in een van onze handige SV Ajax-bussen! ‘Gewone’ uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt om een kaart voor Roda-uit te kopen en dit is ook het moment dat de inschrijving van start gaat.

Een kaartje kost 24,81 euro, een stoel reserveren in een SV Ajax-bus is gratis. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (23) en vanuit Almere (10) en Den Bosch (29). Het klopt dat je Leiden mist in dit rijtje. Bus Leiden rijdt dit keer niet.

De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen in de bus. Zorg er wel even voor dat je eerst een kaartje voor de wedstrijd in bezit hebt en daarna pas een stoel reserveert, anders worden wij opgezadeld met veel dubbel werk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >