Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fischer duikt op in Denemarken bij FC Kopenhagen

We zeggen het maar eerlijk, we waren Viktor Fischer een klein beetje uit het oog verloren. Maar er is nieuws: de oud-Ajacied duikt op bij FC Kopenhagen. Hij tekent een contract voor vijf jaar bij de Deense topclub.

31 januari 2018 - 10:19
UsershyraDesktopajax_dataimagesf0f9aa90258bdacfe70fce96454498c7_normal
Wij gunnen Fischer wel wat voetbalgeluk. Jullie ook, toch? © Ajax Images

Fischer had bij Ajax, zo leek het althans, veel in zich om een absolute publiekslieveling te worden. Hij had de brutaliteit van een echte Ajacied, maar helaas voor hem en voor ons lukte het hem nooit echt door te breken. Blessureleed speelde daarbij een grote rol. Een vertrek naar het Engelse Middlesbrough maakte een einde aan zijn Ajaxtijd.

We hadden Fischer meer voetbalgeluk gegund, maar ook bij de ploeg in het Engelse Championship had hij het moeilijk en begin dit seizoen pikte het Duitse FSV Mainz 05 de aanvaller op. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Zou je denken. Ook in Duitsland belandde de Deen op het welbekende dode spoor.

Wie weet wat de overgang naar zijn thuisland met Fischer doet. Denemarken doet komende zomer mee met het WK en speelminuten in het Parken Stadion zijn voor de balvaardige Deen wel echt noodzakelijk wil hij toegevoegd worden aan de WK-selectie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >