Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Deelnemers Fun Games Ajax - FC Twente gezocht!

De Ajax Fun Games zijn terug, dus laat jij je voetbalskills zien in de Johan Cruijff Arena? Wij zoeken twaalf leden die zondag 11 februari (aftrap 12.30 uur) in de rust van Ajax - FC Twente graag willen scoren!

22 januari 2018 - 09:15
UsershyraDesktopajax_dataimages27a2cc25a4ff6126a77fb5663a07033d_normal

We zoeken twee leden die het gaaf vinden op de plek van Andre Onana te staan. Als doelman dus! Verder hebben we tien plekken voor jongens en meisjes die het stoer vinden te scoren. Of dat te proberen. Op het heilige gras van het Ajaxstadion! Meestal doe je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het formulier kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 12 jaar) kunnen tot en met zondag 28 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. Alle prijsvraagvoorwaarden lees je hier.

Prijsvraag: Vorig jaar won Ajax met 3-0 in de Arena. Wie maakte er nog een Ajaxtreffer in blessuretijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >