Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dani de Wit verlengt aflopend contract en blijft bij Ajax

De papierwinkel in Amsterdam draait overuren. Waar Erik Ten Hag en Alfred Schreuder zaterdag hun eerste verbintenis in dienst van Ajax ondertekenden en Donny van de Beek een dag eerder langer gebonden werd, staat ook Jong Ajax-speler Dani de Wit voor een langere verbintenis.

07 januari 2018 - 11:44
UsershyraDesktopajax_dataimagesb5ae75ce7e3c0adb32ef12d54aa9f8bc_normal
Wat ziet Ajax in De Wit: speler voor Jong of meer? © Pro Shots

Ajax maakte vrijdag melding van een akkoord tussen club en speler. Het contract van het jeugdexponent liep tot begin juli, maar zal worden verlengd naar medio 2020. De aanvallende middenvelder maakt al sinds 2006 deel uit van de jeugdopleiding.

De Wit (19) maakte nog geen deel uit van de selectie van het eerste, maar is in Jong wel uitgegroeid tot vaste waarde. Tot op heden speelde hij 21 wedstrijden in de Jupiler League; daarin kwam hij vier keer tot scoren. Overigens is de rossige middenvelder dit seizoen een van de drie dispensatiespelers van Ajax in de Youth League.

In dit toernooi kwam de middenvelder uiteraard al eerder in actie. Vorig jaar maart was hij in het treffen met de leeftijdsgenoten Real Madrid de schlemiel door op bizarre wijze een strafschop weg te geven. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >