Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert onduidelijk over contractverlenging

De contractverlenging van Justin Kluivert is allerminst zeker. Waar de buitenspeler eerst nog overtuigd was van een naderend akkoord, houdt hij nu een slag om de arm. “Ik heb geleerd dat je niet zo snel moet praten.”

20 januari 2018 - 13:24
UsershyraDesktopajax_dataimages5aefed6e0933336e72443935efd0bd69_normal
Kluivert wacht met krabbel. © Pro Shots

In gesprek met Fox Sports hakkelt het jeugdexponent de woorden aan elkaar. Niet perse omdat het over de contractverlenging gaat, ook over de nieuwe trainer Erik ten Hag is het voor hem moeilijk om concrete uitspraken te doen.

Eerlijk is Kluivert wel. Hij weet het gewoon niet. “Ik krijg allemaal zulke vragen. Weet nooit goed wat ik moet antwoorden. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het zal blijken. Je moet bij jezelf kijken wat je doelen zijn in de toekomst, wat het beste voor je is. En daar zijn we nog niet uit, dat zal blijken binnenkort.”

“Ik speel nu nog bij Ajax, ik zie geen reden om nu weg te gaan”, zo verwijst hij een winters vertrek naar het rijk der fabelen. Maar zoals gezegd: in eerdere interviews dacht Kluivert zeker te weten dat zijn contractverlenging in de maak was.

“Ik heb geleerd dat je niet zo snel moet praten. Dat heb ik ook met andere dingen. Heb ook gezegd: we verliezen nooit meer van PSV en Feyenoord. Heb ik ook te snel gezegd. Kan altijd tegen je gebruikt worden.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >