Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bekijk de treffers tijdens de klassieker uit alle hoeken!

Het was niet de meest spannende klassieker, maar toch. Sommige dingen gaan zoals ze altijd gaan op ‘the day after’. Wat we op maandag nou echt leuk vinden, is het bekijken van de doelpunten uit alle hoeken. Het begint serieus traditie te worden!

22 januari 2018 - 17:08
UsershyraDesktopajax_dataimages543ca463afc2888444922e8ed3efa630_normal
Dankzij Strepsils en paracetamol kan Donny scoren in de klassieker. © De Brouwer

Helaas kunnen we dit keer slechts linkjes plaatsen naar twee doelpunten die uit allerlei hoeken door camera’s zijn geregistreerd. Ajax had de kans om een veel grotere uitslag dan 2-0 neer te zetten, maar koos ervoor om in de tweede helft niet door te drukken.

We moeten het daarom doen met goals van Donny van de Beek en Klaas Jan Huntelaar. Gelukkig gingen er mooie aanvallen aan vooraf, zodat we tenminste echt iets terug te kijken hebben. Bovendien werd er fraai gejuicht!

Althans, buiten de hoofdtribune. We hebben het hier toch echt over de klassieker, maar op de hoofdtribune gaan er amper handjes de lucht in. Op overige vakken is dat anders en zien we gelukkig Ajacieden oprecht uit hun dak gaan.

Ook heel fijn is dat de beelden worden begeleid door puur stadiongeluid en dat er geen commentaar doorheen zit te tetteren. Je kunt zelf tof doen en de regisseur uithangen op het digitale thuis van Fox Sports.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >