Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wil Tagliafico mee op trainingskamp naar Portugal

Het gaat op internet al dagen over de beoogde nieuwe linksachter van Ajax: Nicolás Alejandro Tagliafico (25). Nu ook Ajax zelf bevestigt dat er dingen spelen, lijkt een overgang nabij.

03 januari 2018 - 14:25
UsershyraDesktopajax_dataimages4ca4754d417b6238c26574ea509afab0_normal
Tagliafico (met tulband) weet in ieder geval vast wat prijzen winnen is. © Pro Shots

Volgens nu.nl stelt een woordvoerder van Ajax dat de club hoopt alles tijdig rond te krijgen, zodat Tagliafico op maandag 8 januari met zijn nieuwe ploeggenoten in het vliegtuig kan stappen richting de Portugese zon. En trainingskamp, dat uiteraard ook.

Met de komst van de Argentijn lijkt eindelijk een veelbesproken puzzelstukje gelegd. De linksbackpositie in Amsterdam is een waar hoofdpijndossier. Al een aantal jaar op rij lukte het Ajax maar niet om op die plek zelf een speler op te leiden of om de positie te versterken via een gerichte aankoop.

Het bewoog Peter Bosz er vorig jaar zelfs toe om te starten met het ‘project Daley Sinkgraven’. De middenvelder pakte dat aardig op, maar kampt helaas al geruime tijd met blessures.

Zodoende werden ook dit jaar weer noodverbanden gelegd en kwamen centrale verdedigers Nick Viergever of Max Wöber links achterin te spelen. Toen ook zij met kwetsuren wegvielen, werd de al afgeschreven Mitchell Dijks weer eens uit de mottenballen gevist.

Kortom, de overgang van Tagliafico, intensief gescout door Henk Veldmate, is een zeer gewenste transfer, waarmee in ieder geval één lastig dossier voorlopig gesloten kan worden.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >