Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wijzigt procedure overname uitkaart

Supporters met een uitkaart ontvingen vandaag een e-mail van Ajax. Daarin vertelt de club over een doorgevoerde wijziging bij het overnemen van een uitkaart.

10 januari 2018 - 14:25
UsershyraDesktopajax_dataimages799614c9ef6b5158068d4ca7d9e9f0bc_normal
'Waar je ook gaat, ik volg je overal!' © De Brouwer

Veel supporters gaan het liefst mee naar elke uitwedstrijd, maar soms lukt het om wat voor reden ook even niet. Zoals je weet kun je een kaart voor een uitwedstrijd dan laten overnemen door een andere uitkaarthouder.

De procedure daarvoor wijzigt een klein beetje.

Om een overname op een wedstrijddag sneller te laten lopen, moeten supporters dit vanaf nu voorafgaand aan een uitduel aan Ajax doorgeven. De koper kan dat doen via dit formulier.

Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de donderdag voor de uitwedstrijd. Zowel koper als overnemer ontvangen dan een e-mail als de overname is verwerkt.

Het lijkt even een extra handeling, maar op de wedstrijddag zelf scheelt het je wellicht wat tijd. Doordat Ajax de overname vooraf verwerkt, kan op de dag van de wedstrijd direct de kaart van de overnemer gescand worden.

Het is dus niet meer nodig om ook de kaart van de koper mee te nemen. Daarnaast verloopt het scannen sneller, omdat de overname niet meer genoteerd hoeft te worden.

Je kunt nog steeds maximaal twee keer per seizoen een kaart overdragen. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >