Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 12: Trainen met Ten Hag, Neres en de klassieker

Om alvast lekker warm te draaien voor Feyenoord-thuis valt Ajax Life 12 twee dagen voor de beladen klassieker op de mat bij onze trouwe leden. Daarin blikken we met Erik ten Hag terug op het trainingskamp in Portugal en spreken we uitgebreid met David Neres, Ajax’ beste man voor de winterstop.

19 januari 2018 - 07:00

Slechts twee weken had Erik ten Hag in aanloop naar de klassieker. Waar legde hij in Zuid-Europa de accenten op? Wat gaat er goed en welke verbeterpunten ziet hij? We schoven aan voor een gesprek en maakten een samenvatting van twaalf thema’s.

David Neres speelde zichzelf in de eerste seizoenshelft naar een onomstreden basisplaats. De Braziliaan speelt goed en heeft prima statistieken. Desondanks moet het beter. Een interview over zijn doelen, zijn ‘klik’ met Hakim Ziyech, Kamp Seedorf en zijn toekomst in de eredivisie.

Onze huiscartoonist Joep Bertrams blikt op geheel eigen wijze terug op de manier waarop Marc Overmars zich momenteel manifesteert binnen Ajax. Daarnaast zijn we benieuwd hoeveel jij van de nieuwe hoofdtrainer weet. Test je kennis in onze speciale Erik ten Hag Quiz.

Een mooi supportersverhaal komt van de 95-jarige Jan Hartog. Hij zag de klassieker van 1931 nog in het Houten Stadion. De geboren Amsterdammer is goed voor zo’n tachtig jaar aan Ajaxverhalen en vertelt in deze editie zijn mooiste anekdotes.

We trappen in deze krant ook af met een nieuwe rubriek, genaamd ‘Tweede Huid’. David Endt spitte op zolder zijn verzameldozen door en zet zijn meest opmerkelijke shirts in deze nostalgische retrorubriek vol in de schijnwerpers, te beginnen met een opmerkelijk Ajaxshirt uit de jaren zeventig.

Onze krant wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil jij hem wél ontvangen? Sluit je dan bij ons aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >