Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax geeft Ten Hag extra optie op rechts en haalt Deense back

Op de algemene ledenvergadering zei algemeen directeur Edwin van der Sar het al. Voortaan was het streven om de selectie voor de start van de competitie op orde te hebben. In dat kader haalde Ajax al een aantal spelers, maar is het nog niet klaar met winkelen. De Telegraaf meldt dat Rasmus Nissen Kristensen overkomt uit Denemarken.

20 januari 2018 - 11:38
UsershyraDesktopajax_dataimages1ac660c80eeecfb57d51a25958f9867c_normal
Denen. Altijd goed. © Pro Shots

Kristensen is momenteel nog speler van FC Midtjylland, waar hij al meer dan vijftig wedstrijden speelde. De rechtsback debuteerde op 18-jarige leeftijd en is inmiddels twintig jaar. Ook komt hij uit voor Jong Denemarken. Zijn huidige contract loopt nog tot de zomer van 2021, Ajax zal dus een vergoeding moeten ophoesten.

Volgens De Telegraaf komt de Deen uit de hoge hoed van hoofdscout Henk Veldmate, die de verdediger al in zijn tijd bij FC Groningen op de korrel had. Het blad meldt ook dat Veldmate de aankoop ziet als ideale stand-in voor Joël Veltman.

Dit heeft dan weer consequenties voor de huidige vervangers van Veltman: Deyovaisio Zeefuik en Luis Orejuela. Momenteel voldoen beide verdedigers niet en is het nog de vraag wie hoger in de pikorde van Ten Hag staat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >