Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Terug naar drie middenvelders, ben jij wijzer dan Keizer?

Het zijn lange weken, zo zonder Europees voetbal. Een beetje Ajacied telt anno 2017 een hele week af naar het uitduel met ADO Den Haag. Dat Ajax eindelijk weer aan de aftrap verschijnt, betekent ook dat we ons druk kunnen maken om de opstelling. Ben jij wijzer dan Keizer?

17 september 2017 - 10:45
UsershyraDesktopajax_dataimages23e62edb250cbf30973ce19bfbd597a8_normal
Begint een van deze Denen tegen ADO Den Haag in de basis?

Ajax startte vorige week, tegen PEC Zwolle (3-0), met slechts twee middenvelders en maar liefst vier aanvallers. Het pakte de eerste twintig minuten prima uit, maar daar bleef het helaas bij. Het is daarom nog maar de vraag of dit experiment een vervolg krijgt.

Marcel Keizer liet tijdens zijn persbabbel doorschemeren dat hij met zijn spitsen gaat praten en dat een van de twee teleurgesteld zal zijn. Betekent dit Kasper Dolberg of Klaas Jan Huntelaar in plaats van allebei? En zo ja, wie van de twee stel jij op en welke middenvelder voeg je toe?

Het antwoord op die vragen kun je geven in onze app, door daar je eigen opstelling te maken voor ADO - Ajax. Aangezien we al op de wedstrijddag leven, staat duidelijk in beeld waar je naartoe moet om jouw ideale elf samen te stellen.

Laat je zien welke opstelling jij in gedachten hebt? Deel 'm via social media, we zijn eens benieuwd!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >