Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sinkgraven laat zich weer zien bij de groepstraining

We hebben al een paar maanden weinig vernomen van Daley Sinkgraven. De linksback raakte eind vorig seizoen geblesseerd, was kort even fit en daarna opnieuw geblesseerd. Het lijkt er nu op dat zijn rentree in de maak is. Sinkgraven meldt zich weer bij de groep.

07 september 2017 - 15:23
UsershyraDesktopajax_dataimages0adf5a7f8a1fb7f526b77788f726b148_normal
Het grote nadeel van Sinkgraven is zijn blessuregevoeligheid. © Pro Shots

We schrijven dan wel linksback, Sinkgraven is officieel middenvelder, maar wie weet zien we hem binnenkort toch weer op de plek van Mitchell Dijks voetballen. Voorwaarde is wel dat Sinkgraven dan weer helemaal fit is.

Dat is hij nu namelijk nog niet. Sinkgraven liep eind vorig seizoen een knieblessure op, waardoor hij de finale van de Europa League niet kon spelen en kwam sindsdien alleen kort even in actie tegen Werder Bremen. Toen ging het mis met diezelfde knie.

We zijn inmiddels zo’n twee maanden verder en Sinkgraven is eindelijk weer bijna fit. Hij werd donderdag gespot bij de groepstraining. Wie weet krijgen we antwoord op de vraag of Marcel Keizer besluit het project-Sinkgraven te vervolgen. Peter Bosz turnde hem om tot linksachter.

Sinkgraven speelde zijn beste wedstrijden als linksachter in wedstrijden waarin Ajax veelvuldig aan de bal was. De 22-jarige linkspoot heeft een goed balgevoel en weet de juiste openingen te vinden in wedstrijden die daarom vragen.

Garanties zijn er natuurlijk nooit, maar goed. Wie weet dat Ajax weer een stukkie beter gaat voetballen als Sinkgraven terug is. Het bestaat bijna niet dat die terugkeer zaterdag al wordt gevierd tijdens Ajax - PEC Zwolle. Maar het zit eraan te komen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >