Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ronald De Boer ziet nu geen reden voor vertrek Keizer

Slecht voetbal bij Ajax en een crisis liggen net zo dicht bij elkaar als het strand en de zee. Zeker als de club zevende staat. Direct wordt dan een zondebok gezocht. Ronald de Boer houdt (nog) vertrouwen in Marcel Keizer.

27 september 2017 - 15:03
UsershyraDesktopajax_dataimages6c470fc166ac95badcc4e2e0a8b2aada_normal
Ronald de Boer, Ajacied en analist bij onder meer Fox Sports. © Pro Shots

“Keizer is een bekwame oefenmeester, heeft goede ideeën over voetbal, goede oefenstof en praat geen onzin over het spelletje. Ik heb vertrouwen in hem.” Na het vertrek van Peter Bosz was Ronald de Boer fervent voorstander van Keizer als meest logische naam voor de vacante trainerspositie.

In De Telegraaf bekent De Boer nu: “Ik wist voor zijn aanstelling alleen niet hoe Marcel zich onder druk zou houden en hoe hij dan zou reageren. Het is logisch dat mensen momenteel van een crisis spreken. Zeker bij een topclub als Ajax. Ik heb nog steeds vertrouwen in Keizer, maar begrijp heel goed dat ze de situatie bij Ajax eventueel gaan evalueren na het duel met SC Heerenveen.”

En de supporters? Als je kijkt naar de poll op onze site, dan geeft 42 procent aan dat Keizer er het beste aan doet z’n biezen te pakken. Zo’n 40 procent vindt dat er een ervaren trainer naast Keizer moet komen en slechts 14 procent stelt dat Keizer vertrouwen moet houden in een goede afloop.

Blog: Medelijden met Keizer 

Analist en Ajacied De Boer vindt dat de verantwoordelijken bij Ajax de rust moeten bewaren. “Ik krijg het idee dat het management van Ajax weet wat het doet en dat spelers het vertrouwen in de trainer nog niet hebben verloren. Dan is er geen reden om nu afscheid van elkaar te nemen.”

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >