Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax moet winnen, maar hoe, ben jij wijzer dan Keizer?

We weten nu al dat het treffen zondag tussen sc Heerenveen en Ajax van grote invloed gaat zijn op de rest van het seizoen. Niet alleen wat de ranglijst betreft, ook qua trainer. Blijft Marcel Keizer aan. Welke elf spelers stuur je het veld in, ben jij wijzer dan Keizer?

29 september 2017 - 16:14
UsershyraDesktopajax_dataimages56daca7202390bbfe310e83e6ef528eb_normal
Ajax en Keizer gaan niet zomaar een zondag tegemoet... © Pro Shots

Keizer vertelde kort voor de wedstrijd tegen Vitesse dat hij steeds meer het idee kreeg dat hij zijn stempel op het spel drukte, maar daar bleek negentig minuten lang niets van. Helaas. Het goede gevoel is kwijt en zie het maar eens terug te vinden.

Het wordt Keizer niet simpel gemaakt en deze week waren Dijks, Dolberg en Younes ook nog eens ziek, maar ze kunnen spelen. Net als De Ligt en Siem de Jong. Orejuela vormt een vraagteken, Sinkgraven is er nog niet bij.

Zelfs dan zijn er niet zo gek veel smaken om uit te kiezen, maar toch. Welke opstelling maak jij? Daar zijn we benieuwd naar! Beantwoord deze vraag in onze app, door jouw ideale elf samen te stellen.

Dit kun je doen door onze app te downloaden en vervolgens op ‘de tribune’ te klikken. Als je dit bericht leest op de wedstrijddag is het allemaal nog veel simpeler. Dan staat direct in beeld wat je moet doen om elf spelers op te stellen.

Als je tenslotte jouw opstelling deelt via social media, kun je nog checken ook of jij er een beetje hetzelfde over denkt als andere Ajacieden! De echte test volgt uiteraard zondag in aanloop naar 14.30 uur, als ook de opstelling van Keizer bekend wordt.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >