Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen sc Heerenveen-uit

Een uitvak van 1200 Ajacieden gaat zondag op pad om Ajax te steunen tijdens de belangrijke uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Een zeer belangrijke uitwedstrijd, zo kunnen we wel stellen. Hier volgt informatie over het omwisselen.

29 september 2017 - 17:10
UsershyraDesktopajax_dataimages8417f71e2d2e73283424b64dd06b2f8f_normal
Alsjeblieft, laat het uitvak in Heerenveen iets te juichen hebben! © De Brouwer

Het fijne van een uitwedstrijd tegen Heerenveen is dat er niet zo veel gedoe bij komt kijken. Je kunt gewoon in de auto stappen, naar de parkeerplaats rijden en het stadion binnen gaan. Het is alleen wel handig om even precies te weten wie, waar, waar.

Je kunt tussen 13.00 en 13.45 uur welkom om te parkeren en om te wisselen op P8. Je dient wel een parkeerkaart te laten zien om het terrein op te komen. Het is van belang om je uitkaart en identificatie mee te nemen, zodat de dingen gecontroleerd kunnen worden.

Vanaf P8 is het ongeveer een kwartiertje lopen naar het Abe Lenstra Stadion, waar om 14.30 uur wordt afgetrapt. Dat moet lukken, toch? Dachten wij ook! Je hoeft niet per se met minstens drie man in een auto, maar als iedereen in zijn eentje komt, wordt het wel krap.

Als je gebruik maakt van alternatief busvervoer, ingezet door de Supportersvereniging Ajax, dan doe je er verstandig aan om je e-mail te checken. We hebben bericht gestuurd met alle info die van belang is wat betreft opstappen en dat soort zaken.

Als je een Ajacied bent die stiekem plaatsneemt op een thuisvak, doe je er verstandig aan dit bericht te lezen. De Friese club hoopt dat iedereen zich kan gedragen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >