Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar trof in eredivisie doel tegen alle opponenten

Klaas Jan Huntelaar heeft de verzameling weer compleet. De spits van Ajax scoorde tegen alle ploegen die hij trof in de eredivisie. ‘The Hunter’ had zaterdag tegen PEC Zwolle (3-0) slechts zes minuten nodig om een extra vinkje te verdienen.

10 september 2017 - 09:36
UsershyraDesktopajax_dataimagese6cefb0f4de5c03ce52e52b5e0f13f1a_normal
Huntelaar heeft in de eredivisie een uitstekend neusje voor de goal. © Pro Shots

Het is niet zo gek dat Huntelaar nog niet had gescoord tegen PEC Zwolle, aangezien hij de Blauwvingers in de eredivisie niet eerder trof. Binnen zes minuten was het gedaan. En vlak voor het einde kon de nummer negen nogmaals binnen tikken.

Huntelaar heeft de eredivisie dus compleet. Hij scoorde zelfs tegen Ajax, dat deed hij nog in dienst van sc Heerenveen. De teller van Nederlandse profclubs waartegen hij scoorde, staat voor Huntelaar zelfs op 23.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat er nog wel eens ploegen promoveren en degraderen en ook was de aanvaller een tijdje afwezig terwijl hij in Spanje, Italië en Duitsland voetbalde.

We weten niet precies zeker of Huntelaar de man is die tegen de meeste ploegen scoorde, maar hij gooit op zulke lijstjes ongetwijfeld hoge ogen. Hoe dan ook, als extraatje hieronder een filmpje van zijn hakbal tegen PEC.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >