Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dijks, Dolberg en Younes deze week getroffen door virusje

Ziek, zwak en misselijk. Dat idee ging midweeks al op bij Ajax, dat diverse spelers moest missen op de training. Mitchell Dijks, Kasper Dolberg en Amin Younes werden getroffen door een virusje, al lijken ze speelklaar voor zondag.

29 september 2017 - 15:51
UsershyraDesktopajax_dataimages64f1ac47d3c8f378859d657c8022de38_normal
Ook Dijks was van de week ziekjes, maar hij moet op tijd hersteld zijn. © Pro Shots

Ajax kan iedere speler goed gebruiken, maar drie belangrijke krachten kampten deze week met ziekte. De selectie was daardoor niet compleet in aanloop naar het belangrijke uitduel met sc Heerenveen, maar het lijkt erop dat iedereen ‘gewoon’ beschikbaar is.

Mocht een van deze jongens niet spelen of teleurstellen in het Abe Lenstra Stadion, dan weet je waar het misschien mee te maken heeft. Het lijkt er trouwens op dat Matthijs de Ligt ook beschikbaar is, nadat hij zondag een zware hersenschudding had opgelopen.

Achter de beschikbaarheid van Luis Manuel Orejuela staat wel een vraagteken, omdat hij aan een wedstrijd van Jong Ajax een wondje op zijn hiel overhield. Daardoor is het de vraag: past zijn voet in z’n schoen?

Daley Sinkgraven is er nog niet bij. De linksback maakte maandag na een klein halfjaar zijn rentree bij Jong Ajax en doet vrijdag opnieuw mee bij het tweede. Het bezoek aan zijn oude club Heerenveen komt nog net even te vroeg.

In hoeverre Siem de Jong erbij is, moet nog blijken. Hij sloeg de wedstrijd tegen Vitesse (1-2) over omdat hij op het veld stond vader te worden en miste deze week als kersvers papa verschillende trainingen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >