Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ambitieuze VDBeek: 'Ik wil veel meer, laat dat duidelijk zijn'

Voor Donny van de Beek was het een bijzondere week. De middenvelder van Ajax kreeg zijn eerste uitnodiging voor het Nederlands elftal en denkt dat de interlandperiode op een goed moment kwam: “Iedereen even een weekje weg en de kop leegmaken, misschien is dat wel goed uitgekomen. Dat je even met andere mensen bezig bent, denk dat dat voor iedereen wel goed is.”

09 september 2017 - 12:30
UsershyraDesktopajax_dataimages1143e0b2a81a6897476646282d3275f2_normal
Tegen VVV was Donny bepalend met een doelpunt en een assist. © Pro Shots

Over zijn eigen belevingen is Van de Beek louter positief: “Was een hele mooie ervaring, wel wat dingen geleerd en met spelers gesproken. Wel jammer van de eerste wedstrijd natuurlijk.” Overigens kwam het voor de Ajacied niet tot speelminuten in Oranje: “Misschien een volgende keer.”

“Ik wil nog veel meer, laat dat duidelijk zijn”, toont het jeugdexponent zich ambitieus, wanneer hij geconfronteerd wordt met zijn uitstekende vorm. “Het gaat prima, wil die lijn doorzetten.”

Het eerste moment om de lijn door te kunnen trekken wacht zondag, wanneer PEC Zwolle op bezoek komt in Amsterdam: “Moeten wij gewoon winnen natuurlijk. Veel zin in. We moeten de drie punten in de Arena houden. We moeten vol voor de prijs gaan.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >