Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax speelt tegen Heerenveen in uitshirt van vorig seizoen

De Ajacieden dragen tegen sc Heerenveen het uitshirt van vorig seizoen. Het rood-wit-blauwe shirt van de Friezen heeft te veel overeenkomsten met het uittenue, vooral door de blauwe broek, en Ajax voelt er niets onder het thuisshirt een rode broek te dragen.

29 september 2017 - 10:18
UsershyraDesktopajax_dataimages056e28f3e3815d929da9911db4eba234_normal
We hebben behoefte aan juichplaatjes, in welk uitshirt maakt niet uit. © Pro Shots

Door Kevin Van Nunen

Het gebeurt de laatste tijd vaker dat Ajax terugvalt op uitshirts uit het recente verleden en zondag is dat ook het geval, zo vernam Ajax Life. Het is al langer bekend dat Ajax liever niet aantreedt in het thuisshirt met afwijkende broek.

Er moest dus een oplossing gevonden worden. En die oplossing is er, door het uitshirt van vorig seizoen mee te nemen. Ajax speelde vorige keer in het Abe Lenstra Stadion ook in het uitshirt met de drie grijze Andreaskruisen en blauwe opdruk. Dankzij Davy Klaassen won Ajax met 1-0.

Ook vorig seizoen speelde Ajax diverse keren in het oude uitshirt, toen het groene tenue de derde optie was. Er werd met 2-0 gewonnen van Heracles Almelo en ondanks de 3-2-nederlaag tegen Schalke 04, beleven we prachtige herinneringen aan die avond.

Hopelijk boekt Ajax wederom een goed resultaat in de mode van een vorig seizoen, want als de club iets kan gebruiken, dan zijn het wel drie punten.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >