Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

El Ghazi brengt na doelpunt een eerbetoon aan Nouri

Anwar el Ghazi heeft tijdens de eerste speelronde van de Franse competitie een eerbetoon gebracht aan Appie Nouri. De aanvaller van OSC Lille maakte de 3-0 tegen FC Nantes en trok vervolgens zijn shirt uit. Er kwam toen een ondershirt met 'Nouri 34' erop tevoorschijn.

06 augustus 2017 - 20:52

El Ghazi nam de gele kaart voor lief die hij kreeg naar aanleiding van het vieren van zijn doelpunt. Scheidsrechters hebben nu eenmaal de opdracht om een gele kaart te geven als iemand zijn shirt uittrekt en inlevingsvermogen is soms best een beetje moeilijk.

Gelukkig lijkt Lille, de werkgever van El Ghazi, het een stuk beter te begrijpen. Lille twitterde na afloop een foto van El Ghazi, die wederom in het witte shirt met zwarte opdruk, de pers te woord stond en tekst en uitleg gaf over zijn actie voor Nouri.

El Ghazi begint aan zijn eerste volledige seizoen in dienst van Lille, dat sinds kort wordt getraind door de excentrieke Marcelo Bielsa. De rechtsbuiten vertrok afgelopen winter bij Ajax, omdat het totaal niet boterde tussen hem en Peter Bosz. El Ghazi leek toen toch al op dood spoor te zitten in Amsterdam.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >