Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je de Europese play-off duels met Rosenborg

Tijdens deze zomervakantie is er best veel voetbal op tv voor de liefhebber, als je het maar weet te vinden. Ajacieden zitten vanavond én volgende week goed bij Ziggo Sport, ook omdat er een gratis variant beschikbaar is.

17 augustus 2017 - 14:04
UsershyraDesktopajax_dataimages3956252164ee55cb7ba3180c0c92aeb8_normal
Ook Ajaxsupporters zijn vanavond blij met Ziggo. © Pro Shots

Ziggo-abonnees stemmen vóór 20.45 uur (een half uurtje eerder begint de voorbeschouwing) bijna traditiegetrouw af op kanaal 14. Ajax’ hoofdsponsor heeft deze keer een mooie geste voor alle Ajaxsupporters in het land: op Ziggo Sport Select zijn beide Europese wedstrijden van onze club in de play-offs van de Europa League gratis te volgen. Check het digitale thuis van Ziggo Sport om te weten hoe je deze ‘freeview’ in beeld krijgt.

Ajacieden op de camping of in een sjiek resort adviseren we (zeker binnen Europa) naar Radio 1 te luisteren, via de app of in elk geval digitaal. Wifi is dan fijn, maar de MB’s van je internetabonnement verbruik je net zo snel als ware je in Nederland.  

Als je dan toch online bent, maken we zonder schroom reclame voor ons ons twitterverslag. Op Twitter zijn we te vinden als @ajaxlife. Om helemaal niks te missen, is het handig om ons te volgen op Instagram.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >