Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Onana ziet nu genoeg keepers en hoopt op nieuwe spelers

Andre Onana begroette deze zomer twee nieuwe collega’s die ook handschoenen dragen. Maar het wordt nu tijd voor andere versterkingen, zo meldde de doelman na de eliminatie in de voorronde van de Champions League.

03 augustus 2017 - 17:28
UsershyraDesktopajax_dataimages422c9ceaf2e446f5c2e18d4f9a516cec_normal
Onana vermoedt dat Ajax wel wat impulsen kan gebruiken. © Pro Shots

Onana moest in de Johan Cruijff Arena twee keer vissen en precies die twee uitgoals van OGC Nice kwam Ajax niet te boven. Het scoorde zelf buitenshuis slechts eenmaal en vliegt eruit op de meest stomme manier die je kunt verzinnen.

Was het anders gelopen als er naast Klaas Jan Huntelaar meer nieuwe veldspelers waren aangetrokken? We zullen het nooit weten, maar versterking is welkom. “Die vraag kun je beter aan Marc Overmars stellen, hij bepaalt,” aldus Onana tegenover Goal.com.

“Hopelijk kan hij nog spelers aantrekken. We hebben nu genoeg keepers, tijd voor andere spelers,” vervolgt de Kameroener, die best blij is met de komst van Kostas Lamprou. “Kostas is een heel goede jongen en een goede doelman. Hij gaat met ons de strijd aan.”

Een van de redenen dat Onana voorstander is van versterkingen, is omdat spelers als Davy Klaassen en Bertrand Traoré er niet bij zijn. De toegevoegde waarde van Klaassen is bekend en ook de Burkinees stond er regelmatig op belangrijke momenten.

“Het zou kunnen, of het nou om een, twee of tien nieuwe spelers gaat. Hoe meer concurrentie binnen het team, des te beter,” stipt hij aan. De onderlinge strijd wordt echter zeker niet op dinsdag en woensdag gestreden. “We moeten ons nu plaatsen voor de Europa League en goed starten in de eredivisie. Het is te lang geleden dat Ajax die won.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >