Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Komst Lamprou hoeft van Van Bladeren niet zo nodig

De aanstelling van Kostas Lamprou als derde keeper van Ajax heeft gevolgen voor de jeugdkeepers. En hun uitzicht op speeltijd bij Jong Ajax. Wie weet zit Stan van Bladeren nu vaker op de bank dan hem lief is.

04 augustus 2017 - 11:33
UsershyraDesktopajax_dataimages8bf375e32a392de4ebba038109caaebd_normal
Hoeveel speeltijd blijft er over voor Van Bladeren? © Pro Shots

Van Bladeren verdedigde – wegens enkelklachten – donderdag een helftje het doel van Jong Ajax tijdens het bezoek aan Katwijk. De talenten van De Toekomst wonnen in het vissersdorp met 2-1 en de keeper hield zijn doel schoon.

De komst van Lamprou was natuurlijk een thema tijdens het vraaggesprek naderhand voor de camera van Voetbal In de Bollenstreek. “Het is niet leuk, het is niet lekker. Maar Ajax kan ieder moment iemand halen. Daar heb je mee te dealen,” aldus Van Bladeren.

“Een mentale tik vind ik het niet, maar het is wel jammer. Je weet dat Ajax altijd iemand kan halen en dat gebeurt nu. Kostas is de volgende met wie ik de strijd moet aangaan,” vervolgt de keeper.

“Wat mij betreft gaan we lekker door. We zijn nu afspraken aan het maken over speeltijd bij Ajax, dat moet komende maand duidelijk worden. Dan weet ik ook waar ik sta.”

Naast Van Bladeren heeft Jong Ajax ook nog Norbert Alblas die onder de lat kan plaatsnemen. Alblas herstelt momenteel wel van een gebroken pols.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >