Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop VVV-Venlo-uit

De kaartverkoop voor VVV-Venlo - Ajax is al gestart. Er is nog niet veel informatie te vinden over de tweede nationale uitwedstrijd van het seizoen, maar aangezien wij de details weten, delen we die graag met jullie.

06 augustus 2017 - 14:15
UsershyraDesktopajax_dataimages13a28274eca0bd509de0e0d00d07085e_normal
Uitsupporters nemen bij VVV plaats in een soort kooi. © De Brouwer

Het scheelt dat deze week alleen Ajacieden met voorrang een kaartje kunnen kopen voor VVV-uit. Vandaar dat er nog geen man overboord is, maar het is goed om te weten hoe en wat. Zo zijn er 550 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd in De Koel. Die kosten 23 euro per stuk.

VVV-uit staat voor zondag 27 augustus op het programma en de aftrap is om 14.30 uur. Er geldt een autocombi, maar het goede nieuws is dat we bij de ingang van het uitvak mogen omwisselen en we dus niet hoeven om te rijden. Deze autocombi is een betere regeling dan manieren uit het verleden.

De kans is aanwezig dat je met meerdere supporters een auto moet delen. De informatie is ons nog niet bekend, maar gezien het kleine parkeerterrein in Venlo is dit wel een serieuze optie om rekening mee te houden.

Zoals gezegd: als je een uitkaart met voorrang hebt, kun je deze week een kaartje kopen voor het bezoek aan Venlo. De grote loterij vindt zaterdag plaats, als de resterende kaartjes beschikbaar zijn voor uitkaarthouders zonder plus op hun pas.

Die zaterdag, de 12e, is het ook weer mogelijk om in te schrijven voor alternatief busvervoer. De Supportersvereniging Ajax laat vanaf diverse plekken in het land een bus rijden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >