Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie training kijken en omwisselen Rosenborg-uit

Heb jij je koffer al gepakt voor het tripje naar Noorwegen? Grote kans van niet, want de wedstrijd is pas donderdag. Toch hebben we alvast allerlei praktische informatie voor je, bijvoorbeeld over het omwisselen. Dat is goed om tot je te nemen.

21 augustus 2017 - 15:58
UsershyraDesktopajax_dataimages71a72e2624b65b2ee081fbac980b050d_normal
Zo'n tweehonderd Ajacieden hopen in Trondheim een goede afloop te zien. © Pro Shots

Er zijn een kleine tweehonderd kaarten verkocht voor de uitwedstrijd tegen Rosenborg BK. Het belang van dit duel is groter en groter geworden. Ajax moet een achterstand van 1-0 ongedaan zien te maken om de groepsfase van de Europa League te bereiken.

We kunnen alleen maar hopen dat het goed afloopt, want een jaartje zonder Europees voetbal trekken we niet. Het is daarom een goed idee om tijdens de afsluitende training alvast je steun te laten blijken voor de Ajacieden die het op het veld moeten doen.

De training begint woensdag om 19.00 uur, in het Lerkendal Stadion. Het stadion is goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Bekijk hier een plattegrond van het openbaar vervoer in Trondheim. Je kunt eenmaal aangekomen naar binnen via ingang 1 en dit is vanaf 18.00 uur ook de plek waar je kunt omwisselen.

Omwisselen kan niet alleen de avond voor de wedstrijd, maar ook op de wedstrijddag zelf. Althans, we kunnen beter zeggen ‘avond van de wedstrijd’. Donderdag kun je je wedstrijdkaart omwisselen tussen 19.15 en 20.15 uur bij het bezoekersvak, dat zich bij ingang 18 bevindt.

Het is belangrijk om te weten dat je een geldig legitimatiebewijs plus je uitkaart bij je moet hebben, anders krijg je geen kaartje voor Rosenborg - Ajax. Een kaartje is niet overdraagbaar, dus je kunt geen kaartje op naam van iemand anders afhalen.

Andere zaken die goed zijn om te weten. Je betaalt in Trondheim met de Noorse kroon en 1 euro staat gelijk aan 9,30 Noorse kroon. En er wordt op gewezen dat het niet is toegestaan om alcohol in het openbaar te nuttigen. Dat lijkt ons een handige tip, al hebben we geen idee hoe streng dit in de praktijk is. Doe er je voordeel mee.

  • Een bericht met nog uitgebreide informatie vind je in je mailbox

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >