Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dijks verklapt op Snapchat dat hij terugkeert in selectie

We hadden het waarschijnlijk eigenlijk nog niet mogen weten, maar Mitchell Dijks maakt bij Nice-thuis zijn rentree in de wedstrijdselectie. De linksback deelde dat via Snapchat met de wereld. Met dank aan zijn bericht weten we ook dat Daley Sinkgraven nog geblesseerd is.

01 augustus 2017 - 14:16
UsershyraDesktopajax_dataimagese2f42112884e47982014400dc12a44a9_normal
Dijks is weer fit genoeg, Sinkgraven nog niet. © Pro Shots

Eigenlijk is het best bijzonder dat Dijks weer bij de selectie zit - hij neemt de plek in van Damil Dankerlui. Zijn boek bij Ajax leek al dichtgeslagen. Maar door de onderbezetting op de linksbackpositie ging het boek toch weer open en wordt er nu in ieder geval één nieuw hoofdstuk geschreven.

Je kunt de vraag stellen of het handig is dat Dijks al voor Ajax deelde welke achttien spelers in de selectie zitten voor de wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Maar een groot geheim was het ook weer niet, want even later bevestigde trainer Marcel Keizer de rentree van Dijks.

“Ja, hij zit er morgen bij. Hij heeft de wedstrijd gespeeld tegen Hull City, is fit, fit genoeg voor een invalbeurt in ieder geval,” vertelde Keizer tijdens het persgesprek in aanloop naar Ajax - OGC Nice. Daar voegde hij nog aan toe dat er verder geen wisselingen zijn in de selectie.

De achttien namen weten we dus, welke elf daarvan in de basis beginnen wil Keizer dan weer niet kwijt. “Over de opstelling hoeven we het nog niet te hebben. Elke wedstrijd zie je aanleidingen voor veranderingen. We weten in ieder geval dat we voor morgen een aantal plannen moeten hebben en daar zijn we klaar voor.”

Ajax - Olympique Nice begint woensdag om 20.45 uur en staat onder leiding van de Engelsman Andre Marriner.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >