Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Definitief: Ajax opent met thuisduel met Rosenborg BK

Er is even wat overleg gevoerd, maar nu staat het vast. Ajax opent het tweeluik met Rosenborg BK voor eigen publiek. Dit betekent dat de wedstrijden worden gespeeld zoals de loting ook inderdaad uitwees. De duels van FC Utrecht worden omgedraaid.

04 augustus 2017 - 20:00
UsershyraDesktopajax_dataimages70db09b72fd3991edaa1fd7771b05759_normal
Het zou mooi zijn als de Johan Cruijff Arena weer volstroomt. © Pro Shots

Omdat zowel Ajax als Utrecht een thuiswedstrijd lootte, sprak de Uefa van een city clash. Die is verholpen door Utrecht eerst naar Rusland, Sint-Petersburg om precies te zijn, te laten afreizen. De wedstrijd van Ajax blijft gewoon staan.

Het komt er dus op neer dat Ajax donderdag 17 augustus (aftrap 20.45 uur) aantreedt tegen de kampioen van Noorwegen, die ook dit seizoen weer koploper is. De Noorse competitie wordt grotendeels in de zomermaanden gespeeld, zodoende.

De return staat op de rol voor donderdag 24 augustus, in het Larkendalstadion in de stad Trondheim. Die aftraptijd is ons nog niet bekend. Laten we alsjeblieft hopen dat het Ajax lukt om door te stoten. Dan kunnen we die vrijdag direct loten voor de groepsfase.

Als de Ajacieden onderuit gaan, zit het Europese avontuur er alweer op. Het is sowieso een goed idee de spelers te komen steunen. Hier staat meer info over de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >